Во Нигерија е уапсена жена која е снимена како го тепа своето десетгодишно дете. Мајката-монструм потоа го затвора детето во кавез за кучиња.

24-годишната жена признала дека го затворила детето, но оти ја изнервирал бидејќи го скрил стаклото од ретровизорот.

Против неа ќе биде покрената прекршочна пријава.