Кој вели дека со заби не може да се повлече тенк од неколку тони. Доказ за тоа е Унгарецот   Золт го става жолтото јаже во уста, повелкува а тенкот се поместува неколку метри.

Станува збор за тенк од моделот „Leopard 2A4HU“