Вчера во Појасот Газа се убиени најмалку 112 Палестинци додека чекале да добијат хуманитарна помош. Некои  биле прегазени од камиони кои носеле помош .Хаосот кој настанал откако врз нив од тенкови почнале да пукаат израелските сили.

Погледнете