„T-80“ е легендарниот руски тенк. Него можат да го управуваат само најподготвените. Покрај на земја, тој без никаков проблем може да се нурне под вода на длабочина од шест метри. За тоа се потребни две цевки, една за воздух и една за издувни гасови. Тенкот е затворен и одма после излегувањето од вода е подтовтен за боеви дејства.

Погледнете како изгледа од камера со 360 степени