Претседателот Доналд Трамп е во болница во Мериленд откако заболе од корона. Тој оттаму ги извршува своите должности и може да се чуствува како во Белата куќа. Во апартманот има неколку соби, телевизори на сите страни, интернет а за неговото здравје се грижат најдобрите доктори.

Трамп веќе нема темпетура и нема потреба од кислород. Работите одат на добро, напиша тој на Твитер.