Се појавија фотографии од запленетите украински бродови кои сега се во Керч по најновите морски инцидент со Русија во Азовското море. Запленети се три пловива од кои два оклопни чамци  58155 „Гюрза-М“.

Погледнете како „лежат“ украинските бродови