Аријана Михајловиќ, сопругата на Синиша испрати порака до сите кои го критикуваа дека не внимавал доволно и дозволил да се зарази со корона.

Тренерот на Болоња веќе се излечи од леукемија и секоја нова болест може да ја искомплицира неговата состојба.

Воздржете се од пресудување бидејќи сите сме грешници-напиша Аријана.