Вардар вчера на Градски“ играш против Шкендија.Очекувано доживеја пораз од 0-2 бидејќи тетовчани се далеку поискусна екипа. Но, овој пораз навивачите на Шкендија го искористија за нова провокација.

Па така на нивната Фејсбук страница стои дека Шкендија играла против тимот на Миравци а не Вардар.