Нашиот најголем проблем е што не можете да приватизирате клубови бидејќи никој нема да инвестира пари таму каде што главниот збор го имаат навивачите и раководството на клубот. Сите ние што сме нивни спонзори (Телеком…), тоа е рекет што е украден од државата, вели претседателот Вучиќ за состојбата во фудбалот во Србија.

Навивам само за Србија, но и за Македонија-вели Вучиќ.