Еден од најпознатите фудбалери на сите времиња Диего Марадона е исфрлен од заедничкиот дом од страна на 30 години помладата вереница.

Олива била изнервирана што Диего во медиумите изјавувал дека тој е слободен човек иако тие беа верени и подготвуваа свадба.

Диего има 58 години и често има проблеми со дрогата и никако не успева да најде стелен тренерски ангажман но во Аргентина и натаму важи за икона.