Сопругата на Икарди, Ванда Нара по се изгледа е задолжена за друштвениот живот во ПСЖ. Таа организираше забава на базен со скара и пиво.

На поканата одговорија голманите Кејлор Навас со сопругата Андреа и вториот чувар на мрежата Рико Родригес.

Друштвото одлично си поминало на базен а Ванда се покажала како добра домаќинка.