Иако сите мислат дека нема жена која ќе му одолее на најдобриот светски фудбалер, се чини дека постојат и такви.

Една од нив е прекрасната Русинка Лиља Ермак. Тој побудалел кога ги видел нејзините фотографии на Инстаграм и веднаш стапил во контакт. Но, Лиља раскажува дека бил премногу арогантен и дека веднаш го откачила.