Се сеќавате ли на легендарниот нигерски фудбалер Тарибо Вест. По завршувањето на кариерата наместо тренер стана свештеник во својата земја. Тој раскажа за една случка со девојка од поранешна Југославија со која бил во врска додека играл во Италија.

На гости му дошла другарка од Нигерија и кога ја здогледала девојка му насами му рекла дека оваа не е баш нормална.
Тој најпрво нормално не и верувал.За да го увери му рекла сите тројца заедно да ја читаат библијата.

Кога почнале девојката на Вест се струполила и почнала да се тресе и почнала да се претвора најпрво во едно животно па во друга пред да избега.
Тогаш другарката му ја кажала вистината: Си спиел со вистинска вештерка