Американската тенисерка Слоан Стивенс реши да се одмори од тенисот и да се фрли на уживање. Таа отпатува на Бахамите од каде секојдневно објавува разголени фотографии.

Слоан е решена да ја стигне сонародничката Вилијамс, но за тоа ќе треба напорна работа и повеќе да мисли на тенисот отоколку на позирањето.

Но, мажите немаат ништо против.