Бразилецот Мичел Переира кого го викаат „уништувач“ го изведе најневеројатниот нокаут во ММА натпреварувањето. Тој го нокаутираше Коста Силва со удар салто мортале директно во главата на воодушевување на публиката во Нови Сад.

Погледнете.