Саша сакал постојано да бидат во неговиот дом: На Шарапова и пречело што поранешното момче се однесувало како Балканец

Поранешната тенисерка Марија Шарапова проговори за врската со кошаркарот Саша Вујачиќ. Таа вели дека иако многу се сакале се чустувала заробено во врската и оти Саша не можел да издржи оти таа заработува многу повеќе од него. Покрај тоа таа не можела да поднесе што тој се однесувал како типичен Балканец.

Секогаш сакаше да останеме во неговиот дом иако мојата куќа е многу поголема и се наоѓа во иста улица. Тоа беше типична балканска манифестација на маж. Сакаше да биде во центарот на виманието, и се да контролира. Не беше задоволен што повеќе заработува, и што мојата куќа е поголема-раскажа Маша.

Вујачиќ е половина Србин, половина Словенец и настапуваше за Лејкерси и Ефес