Една од најдобрите тенисерки во светот, Арина Сабаленка се чини го преболе   поранешното момче Константин Колцов кој се самоуби.Таа има нова љубо.Станува збор за Георгиос Франгулис, професионален автомоболист кој има и фирма за здрава храна.

Тој ја следи на турнирот во Мадрид и изгледаат многу вљубено.