Кристијано Роналдо е познат по својот џетсетерски живот и убаво однесување.Но на мечот со Гана тој направив навистина нешто несвојствено за него.

Тој во текот на мечот ја пикна раката „таму долу“ и извади нешто. Вкусот изгледа му се допадна па си го изеде.

Гадно, гадно