Португалецот Роналдо реши да се поднови со нова куќа. Неговата нова вила се наоѓа во Шпанија, поточно во Марбеља.Овој нов дом на Кристијано нема што нема.

Четири спални соби доволни за него и за Георгина и децата, базен, кино, летна кујна како и прекрасен поглед кон Медитеранот.

Цената вистинска ситиница за она што го нуди-1.5 милиони евра.