Португалецот Кристијано Роналдо навистина сака да ја исполни секоја желба на неговата партнерка. Георгина посакала друштво во Торино да и прави една од најгрдите мачки во светот и Критијано за неколку денови и ја донесол дома.

Станува збор за мачка која е една од најбараните иако е грда бидејќи нема ниту едно влакно и може да ја чуваат и оние кои се алергични на влакенсти миленици.

Цената, вистинска ситница, 3000 евра.