Кристијано Роналдо навистина не може да се воздржи кога се во прашање жените. Иако сите помислија дека се смири покрај Георгина, португалските медиуми пишуваат дека тој и фрлил око на манекенска Мануела Ферера.

Тоа беше повод Георгина да збесне, а капка масло прели и изјавата на Мануела дека Кристијано е вистински џентлмен.

На жени толку им треба да проработи љубомората па сега Роналдо ќе треба добро да се потруди да и докаже на Георгина дека меѓу нив нема ништо.