Легендарниот бразилски фудбалер, Ромарио, кој се смета за еден од најдобрите напаѓачи во историјата почна романтична врска со 22-годишната студентка Ана Каролине Назарио.

Врската со 53-годишниот Ромарио, кој претходно има три брака, Ана Каролине ја официјализира со објава на заедничка фотографија на социјалните мрежи.

Луѓето влегуваат во нашите животи поради некоја причина и за нешто да не научат. Ти ме научи да љубам. Само јас знам што чувтсвувам за тебе – напиша Ана Каролине на Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

Lugar maravilhoso!!❤️

A post shared by Ana Karoline Nazário (@ananazarioo) on

 

View this post on Instagram

 

🖤

A post shared by Ana Karoline Nazário (@ananazarioo) on

 

View this post on Instagram

 

Se houver risco de felicidade,arrisque-se!🦋

A post shared by Ana Karoline Nazário (@ananazarioo) on

 

View this post on Instagram

 

“Ouvir dizer que existe paraíso na terra “.🎶🎶

A post shared by Ana Karoline Nazário (@ananazarioo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Karoline Nazário (@ananazarioo) on