Сурова повреда се случи на УФЦ борба. Во тепачката учествуваа Винсет Луке и Мајк Пери. Винссет на Мајк му го скрши носот но овој продолжи да се бори како ништо да не се случило.

Згора на тоа и победа а на операција отиде по завршувањето на мечот. Секоја чест.