Сте слушнале ли за новата дисциплината ‘Lingerie Fighting Championship”, или по скратено LFC,

За радост на машките очи тука се натпреваруваат згодни жени во долна облека. Оваа дисциплина има неколку правила а тоа без удари во лице, колена и лактови.

Дел од девојките кои жестоко се удираат во рингот се модели на долна облека и трибините секогаш се полни.Има и зошто.