Најдобриот светски фудбалер Лионел Меси ги полни батериите пред  почетокот на подготовките за новата сезона.Тој со сопругата отпатува во вилата „Jumby Bay Island Resort“ која се наоѓа на Антига и Барбуди.

По фотографиите се гледа дека уживаат, Антоанела се сонча на плажа, а Лионел со пивце во рака.