Норвешкиот тенисер Каспер Руд полека влегува во самиот светски врв. Голема поддршка му е Марија Калигани која важи за една од најубавите девојки на светот.

Тие се во врска од 2018 година и таа го прати на сите поважни турнири.Двојката важи за многу вљубена и нема да биде изнанадување ако наскоро стапат во брак.