Новиот селектор на фудбалската репрезентација на Србија Драган Стојковиќ Пикси има совршена сопруга. Снежана има 55 години и изгледа двојно помладо. Таа вели дека имале многу кризи во бракот но оти сега имаат совршен однос. Парот има три деца и живеат на релација Белград-Париз каде имаат куќа.

Таа е верна поддршка на Драган а така ќе биде и во сите животни предизвици.