Интернет страницата Totally со помош на  алгоритам пресмета колку би изнесувале денешните трансфери фудбалот.

Она што е интересно за нас е што нашиот фудбалер Дарко Панчев е на десетото место со трансферот од Црвена Звезда во Интер во 1992 година.

Денешниот трансфер би изнесувал 169 милиони евра. Секоја чест.