Натпреварот меѓу Црвена Звезда и Ботев на Кипар не го дочека крајот бидејќи бугарските фудбалери предизвикаа тепачка. Фудбалерот на Ботев Барбоса беше грубо фаулиран и тргна да го тепа Спајиќ.

Судијата немаше друг избор освен да го прекине овој „пријателски“ меч