Симпатичниот Стефан тргна по стапките на својот славен татко.Ѓоковиќ јуниор тренира секојдневно посветено и несомнено е дека негова најважна преокупација засега е тенисот.

Тато Ноле редовно го носи на тренинзи каде малиот покажува дека е сериозен наследник кога е во прашање „белиот спорт“.

Бекхенд, форхенд, гестикулација… сето тоа потсетува на најдобриот тенисер на светот.