На финалето на Мастерсот во Торино една девојка во боксот на Ѓоковиќ го привлече вниманитето.Таа  дадилка на Стефан и Тара која морала  да исполни бројни критериуми за да ја добие оваа работа како што е познавање на странски јазик и педагогија.

Младата дама ги исполнила сите очекувања. Таа ја почитува нивната улога како родители и ја споделува филозофијата на Новак Јелена во воспитувањето на децата и храната