При крај е градбата на фасцинантната вила на Кристијано Роналдо во Лисабон.Ќе чини седум милиони евра и е наречена куќа за уживање. Уредена е по вкусот на Кристијано со голем мурал и кревет кој морале да го внесуваат со кран уште додека не бил ставен кровот.

Секое дете ќе има посебна соба како и вежбална,базен и првокласна кујна.

Погледнете