Некогашната тенисерка Јелена Докиќ го покажа телото кое е речиси совршена. До пред неколку години таа имаше 120 килограми но беше ставена на ригорозно диета и резултататите се видливи.

Јелена со нејзиното момче замина на одмор во Хрватска и оттаму се пофали колку ужива во љубовта и во убавините на Дубровник.