Некогашниот рагби играч Роуен Бакстер предизвика семејна трагедија. Тој во Нов Зеланд ја запали сопругата и трите деца за потоа самиот да си пресуди.

42 годишниот спортист го запалил возилото во кое биле 31 годишната Хана и трите деца а со убоди со нож самиот се уби.

Тој се одлучил на ваков чекор бидејќи со сопругата биле во постапка на развод и со тоа не можел да се помири.