Животот на Јелисавета и Милош бил како  од бајка и многумина и позавидуваа – патувања, излегувања, скапи парчиња…Но не било сѐ така фино во рајот. На Теодосиќ му пукнал филмот од големото трошење на жената а чашата се прелил кога таа купила часовник од 70.000 евра.

На нејзиниот Инстаграм профил можете да видите моменти од луксузно патување, фотографии и видеа од ноќниот живот, скапи стајлинзи и уживања.