Алекс Морган е најубавата фудбалерка на светот.Таа се појави на прославата за стотте највлијателни луѓе во спортот во друштво на фудбалерот на Ливерпул Салах. Облечена во црвен фустан изгедаше навистина провокативно и тој не знаеше каде попрво да гледа.