“You can’t hide, you can’t run“ -не можеш да се сокриеш не можеш да избегаш е мотото на новата ММА верзија на борба.Измислена е во Полска и натпреварувачите се затворени во кафез од неколку квадрати во кој се тепаат до изнемошување.

Погледнете како изгледа една борба