ТАМУ КАДЕ НЕБОТО СТАНУВА ЦРВЕНО ХРАБРИ СИНОВИ НА ШАРПОД ЦРН ПЕТОК .СРЕЌНА 110 ГОДИШНИНА МАЈКА АЛБАНИЈА-напиша навивачката група „Балисти“ по повод 30 години од формирањето.

Навивачите на Шкендија на прославата извикуваа и непристојни извици „Каурски пи..и“ што предизвика многу негативни коментари на социјалните мрежи.