На Ванда Икарди добро и дојде паузата по Европското првенство.Таа со сопругот реши да отпатува на егзготична дестинација која ја држеше во тајност. Но, неостанаа сокриени градите на Ванда.

Костимот за капење беше претесен и во еден момент постоеше опасност тие да излезат. За среќа Ванда знае како да се справи со своите облини.