Фудбалерот на Милан Златан Ибрахимовиќ во моментите за одмор сака да ужива на својата јахта. Таа е вистинска „лаѓа“ која не сакате да ја напуштите.Riva 100 Corsaro чини 8 милиони евра со голема трпезарија, коктел бар и гаража за автомобил. Има и голема спална соба со брачен кревет, озвучување со караоке систем..

И она што е најважно за секој Балканец е место за скара каде се собираат пријателите на Ибра и вртат месо додека уживаат во музика од поранешна Југославија.

Погледнете