Андреја Рупитер е словенчка хокејарка.Таа подеднакво го обожува хокејот на трева и на мраз. Покрај спортот нејзина најголема страст е фотографирање за социјалните мрежи во провокативни изданија.

Во преден план е нејзниот задник кој изледа привлечно како во спортската гардероба но и во костимот за капење.

Уверете се сами.