Во рингот се врати Чен Сунг Јунг, еден од најдобите УФЦ борци. Неговиот прекар е „корејскиот зомби“ и е познат по својата бруталност и немањето милост кон противниците.

Чен мораше накратко да прекине со кариерата за да отслужи воен рок во својата земја. Се врати уште посилен и во првата борба го нокаутираше противникот за само 58 секунди.

Погледнете.