Стадионот во Белград кој буди сеќавања и на голем број Македонци ќе добие нов лик. Овој објект правен во седумдесеттите години полека го гази времето и потребна му е сериозна реконструкција.

„Маракана“, или по ново „Рајко Митиќ“ ќе добие нов покрив, подтрибинско шминкање, вип галерии, ново осветлување… за да може Црвена звезда да игра во Лигата на шампионите на свој терен без никави ограничувања.

Погледнете ја новата „Маракана“.