На социјалните мрежи се појави видео од убиството на навивачот на Партизан Љубомир Марковиќ. На него се гледа како популарниот Киќа стои на тротоарот спроти балонот каде што играл фудбал.

Во еден момент тој забележува како напаѓачот му се приближува позади грб со пиштол и почнува да бега. Но, напаѓачот го стигнува од другата страна на улицата и го ликвидира.