Неверојатни сцени се случија на натпревар во втората лига на Босна и Херцеговина. Мечот беше од тузланскиот кантон помеѓу Турија и Степан Поље.

Се играше 35 минута кога при водство од 2-0 на домаќините еден навивач припукал по играчите. Тие се разбегале по теренот и мечот бил прекинат.

Но, тоа не било се, друга група навивачи го фатила „револверашот“ го фатиле и го тепале со боксирач се додеа не дошла полицијата.