Јелена Карлеуша за првпат замина сама на одмор а дестинацијата остана неоткриена. Таа како што е редот позираше во провокативни пози кои како да се наменети на сега веќе поранешниот сопруг Душко Тошиќ што пропушта.

Но, тој како да не е премногу разочаран и ужива во Турција каде што работи како фудбалски менаџер.