Шпанската пејачка Амор Ромеира јавно се пофали дека имала секс со неколку играчи на Реал Мадрид. И сето тоа би било нормално да не се знае дека Амор е родена како машко, односно е транссексуалка.

Поради ова нејзино откритие, играчите на Реал се во паника бидејќи нивните имиња може да излезат во јавност.

Имав секс со многу играчи, најмногу со тие од Реал.Во еден дури и се заљубив.Збор се за многу славен фудбалер. Го криевме нашиот однос, само двајца мои пријатели знаеја – откри пејачката.