Фудбалерот Огнен Врањеш кој се разведе поради Јелена Карлеуша целиот свој имот навреме го префрлил на име на мајката и братот. Па така Данијела ќе добива само 3000 евра алиментација и ништо повеќе.

Даниела не се посомневала во намерите на Огнен да ги префрли недвижностите бидејќи тој и објаснил дека се потребни за подигнување на кредит.

Фудбалерот поседува два локала и голем стан во Бањалука. На сопругата и оставил само еден половен автомобил и ветување дека ќе се грижи за сите потреби на ќерката.