Селекторот на фудбалската репрезентација Игор Ангеловски, утринава се огласи на фејсбук, задоволен од се што се случуваше во Словенија им се заблагодари на сите.

Не постои сила што ова може да го сруши. Дечки Ви благодарам за секој поминат момент со Вас. Благодарност до сите браќа во Љубљана. Македонија. Фамилија“ – стои во објавата на Фејсбук.