Играчот на Бешикташ Адем Љаиќ се помалку мисли на фудбалот.Турските медиуми пишуваат дека тој не може да ја преболи поранешната девојка Софија Милошевиќ со која три години беше во врска. Софија Адем го замени со Лука Јовиќ на кого и му роди дете.

Адем многу ја сакал Софија и се поради неа деноноќно пие и пуши и се наоѓа во лоша емотивна состојба.